За нас

Създаването на онлайн магазина е резултат от желанието ни да направим солната терапия по-достъпна и по-позната за всички, които проявяват интерес и са усетили ползите й. Това е портал към солната терапия.

Допълнение към грижата за нашето здраве са етеричните масла от най-висок клас на френската лаборатория Altho и натуралните ръчно изработени сапуни на Miyava.

"Солна къща" е създадена с много любов през 2016 г. Причината беше стремежа ни, като родители на двете ни малки любими деца, да намерим най-доброто, най-щадящо, ефективно и нетравмиращо решение за периода на детските болести. И тъй като идеята не беше да създадем бизнес, а място където клиентите ни да идват с желание, където да бъдат обгрижвани с внимание, търпение и любезност, където се чувстват „у дома“,  решихме да се наречем „Солна къща“ (вместо „солна стая“). Първият обект на веригата наречен „Солна къща” – Манастирски ливади, отваря врати на 07 септември 2016 в гр. София. Поради големия ни успех и нашето желание да отговорим на нуждите на клиентите ни, след една година, през 2017 г. следва откриването на още два обекта от веригата  „Солна къща“- Скай Сити и „Солна къща“ - Пловдив.

„Солна къща” продължава да предлага контролирана солна терапия в изключително комфортни условия и безкомпромисна хигиена.

Поемете дъх със „Солна къща”!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки