Доставка и плащане

НАЧИН НА ДОСТАВКА

Всички професионални халогенератори се доставят безплатно.

За останалите продукти можете да изберете доставка до адрес или офис на куриерскa фирмa Еконт.

Може да направите поръчка онлайн и да я получите в обект на „Солна къща“ без да заплащате такса за доставка.  В коментар трябва да посочите желания обект при финализиране на поръчката. Задължително условие при този метод на доставка е плащане по банков път.

"Солна къща" Скай Сити Мол, гр. София, ул. Коста Лулчев 52, ет. 1

"Солна къща" Манастирски ливади, гр. София, ул. Майстор АЛекси Рилец 16

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА

За поръчки до 100 лв. доставката с куриерска фирма Еконт е съгласно тарифата им. Над тази сума, доставката е напълно безплатна.

 

ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА

Всички професионални халогенератори се доставят в рамките на 10-15 работни дни.

За останалите поръчки, направени до 13:00 часа в периода понеделник-петък, се доставят до два работни дни.

*В някои населени места доставки се извършват в определени дни от седмицата. Може да проверите дали Вашият град е сред тях и кога да очаквате куриера тук.

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Можете да заплатите пратката си в брой или с дебитна/кредитна карта на куриера Еконт, като изберете опцията НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, когато завършвате поръчката си или да заплатите чрез банков превод като изберете изберете опцията БАНКОВ ПРЕВОД.

 

При проблем с поръчката или се нуждаете от информация за нея, можете да ни пишете на имейл store@salthouse.bg или да позвъните на тел.: 0886-160-198

Екипът на “Солна къща“ ви желае приятно пазаруване!

! ВАЖНА информация относно поръчки с наложен платеж!

От 26 март 2020 наложените платежи ще бъдат заменени от ППП - пощенски паричен превод! При получаване на пратката и заплащане на крайната цена на поръчката, куриерът трябва да ви бъде издаден документ за платената сума – разписка за пощенски паричен превод. Тази разписка напълно замества фискалната касова бележка. В случай че имате фактура издадена за онлайн покупката, тази разписка трябва да се окомплектова с нея. Куриерът, с когото работим (Еконт Експрес) е лицензиран да извършва пощенски парични преводи на територията на Република България (НАРЕДБА № Н-18).